כנפי ברביקיו פטל
כנפי ברביקיו פטל הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 10 מנות. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 263 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם רוטב ברביקיו, מים, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. נסו קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , עטיפות חסה עוף ברביקיו אסיאתי ולחמניות חזיר ברביקיו - דים סאם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה משלבים רוטב ברביקיו, ריבה, בצל קצוץ, פלפלים, 1 כפית שום, 1 כפית עשן נוזלי אם רוצים ומלח; לערבב היטב. מכסים ומקררים לפחות שעתיים.
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; לזרוק את קצה קצה הכנף.
מניחים כנפי עוף בתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפייה. מעל בצל פרוס ושארית השום.
שלב מים ועשן נוזלי שנותר אם תרצה; לשפוך על כנפיים. מכסים ואופים במשך 30 דקות או עד שהמיץ מתבהר.
מעבירים כנפיים לתבנית פטם משומנת; מברישים ברוטב. צולים 4-6 אינץ' מהחום 20-25 דקות, הופכים ומזלפים כל 5 דקות או עד שהכנפיים מצופות היטב.