כנפי הודו אפויות קלות
אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את כנפי הודו אפויות בקלות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -47 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 480 קלוריות . תמורת 1.47 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-4 אנשים. 36 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח מתובל, שום, כנפי הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעתיים ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את כנפיים חריפות הבנרו אפויות , כנפי עוף סריראצ'ה אפויות בדבש , וכנפי עוף אפויות לימון-ליים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מניחים כנפי הודו ובצל בתבנית קדירה; פזורים מלח מתובל, תבלין לעוף, פלפל שחור ושום משני צידי כל כנף.
יוצקים חצי כוס מים לתבנית הקדירה. מכסים את תבנית הקדירה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, שעה.
ערבבו בקערה מרק פטריות שמנת וכוס מים; שפכו על כנפי ההודו לתבנית קדירה והחזירו לתנור ללא מכסה.
ממשיכים לאפות עד להזהבה ורכות, שעה.