כנפי עוף באפלו
כנפי עוף באפלו יכולות להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1185 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 109 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שייקים של רוטב, רוטב חם, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר כבד 5 עד 6 ליטר גדול עם 2 אינץ ' של שמן.
חום מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 375 מעלות פרנהייט. עבודה בקבוצות, לטפוח 5 עד 6 כנפיים יבש עם מגבות ויוה. בעדינות לזרוק כנפיים לתוך השמן החם. הזז אותם בעדינות בשמן עם עכביש או כף מחוררת כך שהכנפיים לא נדבקות זו לזו. מטגנים עד פריך וזהב, כ 7 דקות.
הסר לצלחת מרופדת מגבת ויוה ועונה עם מלח מיד. המשך עם קבוצות שנותרו. ממיסים חמאה על חום בינוני במחבת רוטב קטנה עם רוטב חם ומיץ לימון וקורט של מלח.
יוצקים לתוך קערה גדולה ולהוסיף כנפיים. זרוק היטב למעיל.
הסר מקלות סלרי ממים ולנקז על מגבות ויוה.
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה, לכסות עם לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.