כנפי עוף בורבון תפוחים
כנפי עוף בורבון תפוחים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שום, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עישון כנפי עוף בורבון, בורבון ספייס כנפי עוף ברביקיו, ו כנפי עוף מייפל בורבון מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 400°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל.
חותכים כל כנף עוף במפרקים לעשות 3 חתיכות; להשליך קצה.
בקערה גדולה, לזרוק עוף עם 2 כפיות שמן, מלח ופלפל שחור.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, לערבב ג ' לי תפוחים, בורבון, סוכר חום, שום, פלפל אדום הנותרים 3 כפיות שמן.
חום רותחים מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום. מבשלים 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
טפטוף חצי מהרוטב על עוף; להפוך מעיל עם רוטב.
אופים 8 עד 10 דקות יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מגישים כנפי עוף עם רוטב שנותר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.