כנפי עוף בסגנון באפלו יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 1213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, מלח כשר ופלפל, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כנפיים בסגנון באפלו, באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מדחום בטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2
עבור הכנפיים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו 1 גדול או 2 גליונות אפייה קטנים עם נייר כסף.
חום 2 אינץ ' של שמן בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני עד מדחום מטגנים עמוק רושם 375 מעלות F. עובד 3 קבוצות, לדלות את הכנפיים בתערובת הקמח ומטגנים עד משחימים קלות, 10 עד 12 דקות לכל אצווה.
אופים, מרפרף את הכנפיים מדי פעם, עד שהם פריכים וספגו את רוב הרוטב, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא יחד את המיונז, חצי וחצי, שמנת חמוצה, מיץ לימון, מלח, ווסטרשייר ו 1/4 כוס הגבינה הכחולה בקערה בינונית עד חלקה. מערבבים בעדינות את הגבינה הכחולה 1/4 כוס הנותרים ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר עד 3 ימים. (עושה על 2 1/2 כוסות רוטב.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.