כנפי עוף ג'ינג'ר שום
כנפי עוף ג'ינג'ר שום הוא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 266 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ אורז, כנפי עוף, רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כנפי עוף שום ג'ינג'ר, כנפי עוף שום ג'ינג'ר דביקות, ו כנפי עוף דבש וג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד אלומיניום; משמנים את נייר הכסף עם ספריי בישול.
מניחים את העוף בקערת ערבוב גדולה. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף.
מוסיף את שמן הירקות; לזרוק מעיל.
מניחים את הקמח ואת הכנפיים בשקית פלסטיק גדולה, בטוחה למזון. החזק את התיק סגור בחוזקה, ולנער כדי מעיל את הכנפיים לחלוטין עם הקמח; לא כתמים רטובים צריך להישאר. מסדרים את הכנפיים על סדיני האפייה המוכנים, מוודאים שאף אחד מהחלקים לא נוגע זה בזה. ריסוס כנפיים עם ספריי בישול נוסף
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, סובבו את כל הכנפיים, וחזרו לתנור כדי לבשל עד פריך וכבר לא ורוד במרכז, כ -30 דקות יותר.
לטאטא יחד את השום, זנגביל, רסק צ ' ילי, חומץ אורז, סוכר חום, ורוטב סויה בסיר. מביאים את התערובת לרתיחה ומיד להסיר מהחום.
שים כמחצית הכנפיים בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים כמחצית הרוטב על הכנפיים. לזרוק את הכנפיים עם מלקחיים כדי מעיל באופן שווה; להעביר למגש ולאפשר לשבת על 5 דקות כדי לאפשר לרוטב להשרות לתוך הכנפיים לפני ההגשה. חזור עם כנפיים ורוטב שנותרו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.