כנפי עוף קוריאניות
המתכון כנפי עוף קוריאני יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 553 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, סוכר מגורען, עמילן תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. נסו כנפי עוף קוריאניות, כנפי עוף קוריאניות, ו כנפי עוף קוריאניות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שמן הבוטנים, יין אורז, רוטב סויה, מלח, שמן שומשום, MSG (אם משתמשים), וסוכר בקערה גדולה וקציף לשלב. מערבבים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
מניחים את כנפי העוף במרינדה, לזרוק מעיל באופן שווה, לכסות, ומקרר במשך 30 דקות.כאשר הכנפיים נעשות במרינדה, יוצקים את שמן הירקות לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה (השמן צריך להיות לפחות 3 עד 4 אינץ ' עמוק).
חום מעל חום בינוני-גבוה עד השמן מגיע 177° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים. בינתיים, קו גיליון אפייה עם מגבות נייר או להתאים אותו עם מתלה קירור חוט ולהניח בצד.
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה וונדרה בקערה גדולה.
הסר 5 עד 7 כנפיים מן המרינדה ולמקם אותם בתערובת וונדרה. לזרוק מעיל אותם עם שכבה דקה.מטגנים את כנפי העוף בשמן, מכוונים את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה של 177°, עד שהכנפיים מבושלות דרך וחומות זהובות, כ -7 דקות.
הסר את תבנית האפייה מוכנה לנקז, כ 3 דקות. חוזר, עובד בקבוצות, עם הכנפיים הנותרות.
מגישים מיד עם רוטב הכנפיים בסגנון הקוריאני האהוב עליך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.