כרוב אדום מטוגן נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, טאקו גינס צלוי צלעות קצרות עם כרוב צלוי של גינס, ו כרוב אדום מטובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת סאוט עמוקה עם כיסוי. ברגע שהחמאה נמסה והקצף נרגע, מוסיפים את הכרוב ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, בצל אדום, תפוח, וחבילת מכל, מכסים את המחבת ומורידים את הלהבה לתווך נמוך, מסתובבים מדי פעם, עד שהכרוב רך, אבל עדיין מוצק מעט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל אדום
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כרוב
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את המכסה ואת deglaze עם היין האדום, להעלות להבה ומבשלים, חשוף, עד היין מופחת על ידי לפחות חצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
4
מוסיפים את חומץ היין האדום להפחית קצת, מוסיפים את דבשה או סירופ קנה ולזרוק למעיל. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר, להסיר את כלחבילה, מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.