קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

כרוב אדום מטוגן סיני

כרוב אדום מטוגן סיני
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חומץ יין אורז, שמן שומשום, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. דג סנדל מטוגן עם כרוב סיני., כרוב אדום מטוגן עם בצל אדום ותפוחים, ו כרוב אדום מטובל עם זינפנדל אדום דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עצה כל החומרים, למעט בצל האביב, זרעי שומשום ושמן, לתוך מחבת גדולה עם מכסה, ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך במשך 25-30 דקות עד שכל הנוזל התאדה וממשיכים לבשל, ערבוב באופן קבוע, עד המיצים הופכים דביקים באמת זיגוג הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מערבבים חצי בצל האביב ושומשום וערימה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מגישים מפוזרים עם שאר בצל האביב זרעי שומשום ומטפטף עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן