כרוב בגריל, סלט תאנה ותפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב בגריל, תאנה וסלט תפוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 458 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, חומץ בלסמי, תאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוח כרוב, סלט תפוח כרוב, ו כרוב וסלט תפוחים.
הוראות
בבלנדר, מניחים מרכיבי ויניגרט תפוחים. כיסוי; להתמזג עד מעורב ביסודיות. תניח בצד.
לטבול עלים כרוב בסיר של מים רותחים; לבשל 3 דקות.
הסר כרוב; יבש על מגבות נייר.
בקערה גדולה, לזרוק כרוב, רדיקיו, תאנים ותפוחים עם 2 כפיות שמן זית 1 כפית חומץ בלסמי.
באמצעות מלקחיים, מניחים עלי כרוב, חצאים רדיקיו, תאנים ותפוחים על גריל על אש בינונית. לבשל כרוב ו radicchio כ 2 דקות או עד הקצוות חרוכים, מפנה פעם אחת; לבשל תאנים ותפוחים 3 עד 5 דקות.
הסר עלים כרוב מ גריל; לארגן על מגש הגשה. קוצצים radicchio; מפזרים מעל כרוב. למעלה עם תאנים ותפוחים.
מגישים סלט עם ויניגרט בצד.