תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב בגריל, תאנה וסלט תפוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 458 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, חומץ בלסמי, תאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוח כרוב, סלט תפוח כרוב, ו כרוב וסלט תפוחים.
הוראות
1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
בבלנדר, מניחים מרכיבי ויניגרט תפוחים. כיסוי; להתמזג עד מעורב ביסודיות. תניח בצד.
באמצעות מלקחיים, מניחים עלי כרוב, חצאים רדיקיו, תאנים ותפוחים על גריל על אש בינונית. לבשל כרוב ו radicchio כ 2 דקות או עד הקצוות חרוכים, מפנה פעם אחת; לבשל תאנים ותפוחים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלח
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
כרוב
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר עלים כרוב מ גריל; לארגן על מגש הגשה. קוצצים radicchio; מפזרים מעל כרוב. למעלה עם תאנים ותפוחים.