כרוב בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב חמאה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 50 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך כרוב סבוי, ידית נוספת של חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 34%. מתכונים דומים: בשר משומר וכרוב עם תפוחי אדמה עם חמאה עשב, כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, ו תירס בחמאה, איך לעשות תירס בחמאה / תירס s.
הוראות
הסר את כל העלים החיצוניים הקשים מן הכרוב.
חותכים את הכרוב לארבעה, להסיר את הגבעול ולאחר מכן לחתוך כל רבעון לחתיכות בסדר, עובד על פני התבואה. שים 2 או 3 כפות מים לסיר רחב, יחד עם החמאה וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הכרוב וזורקים על חום גבוה, ואז מכסים את הסיר ומבשלים כמה דקות. לזרוק שוב ולהוסיף קצת מלח, פלפל טחון טרי ואת הידית של חמאה.
From Irish Traditional Cooking by Darina Allen, (C) 1995 (reprinted 2005)