כרוב גוג'ראטי עם קוקוס ותפוח אדמה
כרוב Gujarati עם קוקוס ותפוח אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-193 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כרוב מחודד, שמן חמניות, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב sambharo / סלט כרוב חם Gujarati, כרוב עם בטטה בחלב קוקוס, ו מלפפון חמוץ מנגו gujarati / gujarati methia keri pickle.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במחבת של מים רותחים מומלחים במשך 10 דקות עד במכרז.
לנקז היטב ולחזור למחבת. למחוץ קלות עם החלק האחורי של מזלג, רק כדי לשבור, לא מחית.
מחממים את השמן במחבת גדולה ולאחר מכן מוסיפים את asafoetida, תבלינים צ ' ילי מיובש. מבשלים במשך כמה דקות עד התבלינים פופ ואת chillies להכהות.
מוסיפים את הצ ' ילי הטרי, הכרוב וכמה מלח ומערבבים במשך 3-4 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה החמים למחבת ומבשלים 2-3 דקות יותר עד שהכרוב רך, אבל עדיין יש קצת לנשוך. מערבבים במיץ לימון, קוקוס וכוסברה, ומגישים.