כרוב חדיש
כרוב חדיש דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בצל, שמן צמחי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. נסו Wafers קצה חום, בראוניס מתובל כל קצה, ו Wafers קצה חום (מתכונים דומים).
הוראות
קולר נפרד נערם לעלים. לקצץ ולהשליך גבעול קשה ממרכז העלים; ערימת עלים, להתגלגל, החל 1 צד ארוך.
חותכים לגלגל לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. יש לשטוף פרוסות תחת מים זורמים קרים.
בצל קצוץ בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות או עד למכרז.
להוסיף מרק ו 4 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה.
בהדרגה להוסיף כרוב לתנור ההולנדי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות או רק עד נבול. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד במכרז.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים