כרוב חמוץ מתוק לא מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב חמוץ מתוק לא נפוח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 512 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, מרק עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: סבתו של איליין לא מרוסס כרוב חמוץ מתוק, כרוב לא מרוסס., ו כרוב לא מרוסס.
הוראות
מניחים כרוב עמוק 12 אינץ מחבת כבדה עם מרק, שן שום 1 (פרוס), ומעוגל 1/4 מלח כפית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז לבשל, מכוסה, הפיכת כרוב מדי פעם, עד מאוד רך, על 45 דקות. (
הוסף יותר מרק או מים במידת הצורך.)
בינתיים, לבשל בצל ואת השום הנותר בשמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 8 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומערבבים בשרים הקרקע יחד עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לשבור גושים עם כף עץ, עד כבר לא ורוד, על 3 דקות.
מערבבים עגבניות עם מיץ שלהם, חמוציות, חומץ, סוכר חום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם לשבור עגבניות עם כפית, עד מעובה מעט, כ 20 דקות. מתבלים במלח.
יוצקים רוטב למחבת עם כרוב ומבשלים, חשוף, 5 דקות.