כרוב ירוק דרומי
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב ירוק דרומי, ו כרוב ירוק דרומי.
הוראות
חותכים וזורקים את הגבעולים הקשים ועלים דהוי מן הירוקים.
חותכים על פני העלים לתוך סרטים 2 אינץ'.
בסיר מניות גדול, מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה ואת חזיר מלח חתוך, ומבשלים עד חום זהוב בהיר ופשוט פריך.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר ולתת מגניב.
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות, ואז מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי האדומים, פלפל שחור, ואת כרוב ירוק.
מערבבים כל כמה דקות, או עד שהירוקים נבלו.
מוסיפים את ציר העוף ואת המים ומכסים. מבשלים 30 עד 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את המכסה, להגדיל את החום גבוה, ולהוסיף את החומץ וכפית של רוטב חם. התאם את התיבול, במידת הצורך, ואז לשים אותו לתוך קערת הגשה.
מפזרים את חזיר מלח ומגישים עם רוטב פלפל חריף נוסף בצד.