קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת

כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב מוקפץ עם Paprikan מעושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ואת המתכון כולו 30 יש 134 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת, אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות, אליולי פפריקן מעושן, ו Kale & Navy Bean Pasta עם פפריקה מעושנת.

הוראות

1
Blanch את כרוב: להביא סיר גדול (4 qts) של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים כף מלח למים.
מרכיבים שתצטרך
3
תוסיף את הכרוב הקצוץ. מבשלים עד נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולהניח בצד.
5
בצל מטוגן, מוסיפים פפריקה מעושנת ופלפל אדום מרוסק: 
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את הבצל קצוץ ו sauté עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים בפפריקה המעושנת ופלפל אדום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף את כרוב ו sauté במשך כמה דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים על יותר מלח ופפריקה מעושנת לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך