כרוב ניצנים
כרוב ניצנים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב ניצנים, שקדים חתוכים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את כל העלים החיצוניים מרופטים או ישנים למראה על כרוב הניצנים ולהשליך. Parboil כרוב ניצנים (או קיטור אותם) במשך 3 דקות או עד רק מכרז. הם צריכים להיות מבושלים כמעט כל הדרך (לפצל אחד לשניים כדי לבדוק). מסננים את המים החמים ומניחים את הנבטים בקערה של מי קרח, זה ישמור על צבעם ירוק בהיר.
חותכים את הנבטים לחצאים.2
מחממים 2-3 כפות חמאה במחבת סאוטה גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 4-5 דקות.
מוסיפים 2-3 כפות יותר חמאה וחצאי כרוב הניצנים. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עוד כמה דקות. מלח ופלפל לפי הטעם, בעוד כרוב הניצנים מתבשלים. אל תבשלו יותר מדי! כרוב ניצנים מבושל יתר על המידה הם מרים והם הסיבה העיקרית מדוע אנשים מסוימים לא אוהבים אותם.3
הסר את המחבת מהחום, מערבבים את מיץ הלימון וחצי מהשקדים הקלויים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים בצלחת ומקשטים עם שאר השקדים הקלויים.