כרוב ניצנים ותפוחים
המתכון כרוב ניצנים ותפוחים יכול להתבצע בסביבות 25 דקות. מתכון זה משמש 5. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 178 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בצל, שמן צמחי, תיבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות ידידותי התקציב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כרוב ניצנים עם תפוחים, סלט נבטי בריסל עם תפוחים, ו נבטי בריסל עם תפוחים ובייקון.
הוראות
מקום 1 פנימה. של מים בסיר גדול; מוסיפים נבטי בריסל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5-6 דקות או עד שהם רכים פריכים.
ניקוז. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מסדרים בשכבה אחת ב-15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהנבטים והתפוחים רכים, תוך ערבוב מדי פעם.