כרוב, קינואה וסלט אבוקדו עם ויניגרט לימון דיז'ון
כרוב, קינואה, סלט אבוקדו עם ויניגרט לימון דיז'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1228 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, מלפפון, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו קינואה אדומה, כרוב, תפוז דם וסלט פום עם ויניגרט לימון מאייר, סלט עוף תות ואבוקדו עם גבינת עיזים פריכה ודבש לימון פרג ויניגרט זרעי פרג, ו סלט כרוב עוף צ'ילי עם ויניגרט קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את קינואה ו 1 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז, והמים נספגים, על 15 עד 20 דקות. להפריש להתקרר.
מניחים כרוב בסל קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים בסיר. מכסים סיר עם מכסה וכרוב אדים עד חם, כ 45 שניות; להעביר צלחת גדולה. כרוב למעלה עם קינואה, אבוקדו, מלפפון, פלפל, בצל אדום, גבינת פטה.
לטאטא שמן זית, מיץ לימון, חרדל דיז ' ון, מלח ים ופלפל שחור יחד בקערה עד שהשמן emulsifies לתוך הרוטב; לשפוך על הסלט.