כרוב, שום בגריל ופניני צ'דר
כרוב, שום בגריל ופניני צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-3365 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, שום, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פניני גבינת צ'דר בגריל עם פנקטן וחרדל חם, דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press, ו כרוב בגריל שום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את יצרנית פניני לחום בינוני גבוה.לקלף את העור החיצוני מהראש של שום, שמירה על שיני הפרט ללא פגע. חותכים את 1/4 אינץ ' מהחלק העליון של השום, חשיפת שיני.
להניח את השום על חתיכת רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף אותו.
טפטוף בצד לחתוך עם שמן זית מתבלים אותו במלח. לעטוף את השום בנייר הכסף.
מניחים את הצד לחתוך למטה על הגריל וגריל את השום עד שיני הן רכות מאוד ומכרז, על 30 דקות. ברגע שהם קרים מספיק כדי לגעת, לסחוט את שיני שום קלויים מתוך עורם. שמור את יצרנית פניני on.In בינתיים, להכין את כרוב.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיף את שאלוט ולבשל אותם, ערבוב, עד שהם רכים וריחני, כדקה.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והכרוב וזורקים בזהירות את הכרוב כדי לצפות אותו בשמן.
יוצקים במים. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים את כרוב לעוד 10 דקות.
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסת לחם אחת והשתמש בסכין חמאה כדי להפיץ 1/4 של שיני השום הרכות בצד השני. מעל השום עם כרוב מטוגן וגבינה. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.