כרוב, תפוחי אדמה, ופריטטה בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב, תפוחי אדמה, בצל Frittatan. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-73 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, פפריקה, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב, תפוחי אדמה ופריטטה בצל, גזר לבן, בצל אדום, כרוב וגודה פריטטה, ו ארוחת ערב הלילה: כרוב, בצל ופריטטה צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400 ° F. במחבת בינונית מצופה ספריי בישול, לבשל בצל צהוב על חום בינוני, ערבוב, 5 דקות.
מוסיפים כרוב ושום; מערבבים 5 דקות.
להקציף ביצים, חלבונים ביצה, 2 כפות מים פפריקה בקערה. מערבבים בתערובת כרוב תפוחי אדמה. במחבת ברזל יצוק מצופה ספריי בישול, לבשל תערובת ביצה מעל חום בינוני-נמוך 1 דקה.
העברת מחבת לתנור; אופים עד הביצים נקבעות והמרכז הוא נוזל מעט, 6 עד 8 דקות. לצלות עד העליון הוא זהב, 1 דקה.
עגבניות אפויות וסלט לאדם. חצי עגבנייה. למעלה כל חצי עם 2 כפות פרמזן מגורר, 1 כפית שמן זית ו 1/8 כפית כל שום קצוץ, טימין, בזיליקום ופטרוזיליה; העונה עם פלפל. צלייה 3 עד 5 דקות.
שלב 1 כוס מעורבת lettuces, 1 פרוסת בצל אדום ו 1/2 כפית כל חומץ ושמן זית.