כרובית איטלקית צלויה
כרובית איטלקית קלויה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 137 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כרובית קלויה איטלקית, סלט כרובית קלוי איטלקי, ו כרובית איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום העליון ולחמם מראש את התנור ל 475 מעלות F. לזרוק יחד את הכרובית, עגבניות, שמן זית, צלפים, 1/2 כפית מלח, כמה טחינה של פלפל ואת השום על תבנית אפייה. צולים עד שהכרובית מתבשלת בכמה מקומות והיא רכה, מתהפכת באמצע, בערך 20 דקות. לזרוק עם לחיצה של לימון והפטרוזיליה.