כרובית בלחם
כרובית לחם דורשת כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 356 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, פלפל, חלמונים ופטרוזיליה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . מתכונים דומים: כרובית לחם , כרובית אפויה וכרובית אפויה .
הוראות
מניחים כרובית וכמות קטנה של מים במחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-8 דקות.
בקערה קטנה טורפים חלמונים ותבלינים.
מניחים פירורי לחם וגבינה בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים כמה פרחים בכל פעם לתערובת הביצים; לזרוק למעיל. בעזרת כף מחוררת מעבירים כרובית לתערובת פירורים; לזרוק למעיל.
במחבת ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כרובית בקבוצות עד להזהבה, כ-4 דקות.
מפזרים פטרוזיליה אם רוצים.