כרובית לחם דורשת כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 356 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, פלפל, חלמונים ופטרוזיליה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . מתכונים דומים: כרובית לחם , כרובית אפויה וכרובית אפויה .
הוראות
1
מניחים כרובית וכמות קטנה של מים במחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית ראש קטנה, מפורקת לפרחים (בערך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מסננים ומניחים בצד.
3
בקערה קטנה טורפים חלמונים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים פירורי לחם וגבינה בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
מוסיפים כמה פרחים בכל פעם לתערובת הביצים; לזרוק למעיל. בעזרת כף מחוררת מעבירים כרובית לתערובת פירורים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
במחבת ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כרובית בקבוצות עד להזהבה, כ-4 דקות.