קושיבינוני
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

כרובית-גבינת עיזים מוקרם

כרובית-גבינת עיזים מוקרם
כרובית-גבינת עיזים מוקרם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה בצד שלך. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. אם יש לכם כרובית, מלח ופלפל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינת עיזים, גבינת עיזים מוקרמת, ו כרוב ניצנים גבינת עיזים מוקרם.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מניחים את הכרובית, שמנת כבדה, ואת 3 הגבינות בתבנית תבשיל בינוני. מתבלים במלח ופלפל. צולים במשך 20 עד 30 דקות או עד שהכרובית רכה והרוטב התעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק