כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני
כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, שמן זית, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית לבנה עם קרום קשקשי בסגנון מאפה, פסטה כרובית סיציליאנית, ו כרובית עם פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
בחר כרובית קטנה עבור המתכון הזה. זה יהיה לבשל דרך באופן שווה עם החוצה על בישול החיצוני. לקצץ את הכרובית, הסרת כל הגבעולים הירוקים החיצוניים ועלים. להפוך את הצבע הפוך בזהירות להסיר חרוט קטן של גזע להיות זהיר להשאיר את כל הפרחים מחוברים ללא פגע. תקע שן שום שלמה לתוך הפתח.
מוסיפים על 3/4 אינץ ' של מים מלוחים לסיר עמוק עם מכסה. זה צריך להיות גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית. אשר לא צריך לגעת בצדדים או מכסה. מביאים את המים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת עם המכסה. מבשלים עד רך-פריך על 5 דקות. השום אולי נפל מהחור שלו, אבל זה לא חשוב. בקרוב היא תיזרק.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מכין את הקרום. זה יישאר חם ולהמשיך לבשל קצת.
מחממים את השמן והחמאה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום, פירורי לחם ואנשובי ומבשלים עד פירורי הלחם הם חום זהוב וריחני, 4-5 דקות. שים לב, ערבוב לעתים קרובות.
מעבירים את כל הכרובית לתבנית אפייה.
יוצקים חצי פירורים על צלחת הגשה מחוממת ואת החצי השני בזהירות תל על גבי הכרובית. למעלה פירורי עם תלתלי פרמזן מגולחים.
מניחים את כל הכרובית תחת המטאטא משאיר כ -3 אינץ ' בין החלק העליון של הפירורים והחום. צלייה עד שחום ותוסס.
מעבירים את הכרובית לצלחת ההגשה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
טפטוף העליון, הצדדים ופירורים בבסיס עם כמות טובה של שמן זית איכותי לשרת חם.