קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כרובית צלויה איטלקית

כרובית צלויה איטלקית
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כרובית קלויה איטלקית עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 34 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: כרובית איטלקית צלויה, כרובית איטלקית צלויה, ו כרובית צלויה איטלקית.

הוראות

1
שלב את הכרובית, הפלפל, הבצל, השמיר, החומץ הבלסמי, חומץ היין הלבן ושמן הזית בשקית גדולה הניתנת למכירה חוזרת; לנער שקית לציפוי אחיד. אפשר להשרות במקרר 1 עד 2 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
פותחים את השקית ומתבלים במלח ופלפל; אוטמים מחדש את השקית ומנערים שוב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
יוצקים לתבנית אפייה מזכוכית 9 על 13.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהם רכים, כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה