תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה המזרח התיכון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כמון טחון, קינמון טחון, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עדשים מזרח תיכוניים עם כרובית קלויה, בטטות ודוכה, Em Shaat (כרובית המזרח התיכון), ו שיבולת שועל מצופה בעוף עם כרובית ירוקה מוקפצת ואורז מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
מניחים כרובית על מחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
אופים ב 500 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב פעם אחת לאחר 5 דקות.