תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה המזרח התיכון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כמון טחון, קינמון טחון, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עדשים מזרח תיכוניים עם כרובית קלויה, בטטות ודוכה, Em Shaat (כרובית המזרח התיכון), ו שיבולת שועל מצופה בעוף עם כרובית ירוקה מוקפצת ואורז מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים כרובית על מחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים ב 500 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב פעם אחת לאחר 5 דקות.