כרובית קלויה עם צנוברים וצימוקים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו כרובית צלויה מחבת עם צנוברים וצימוקים, סטייקים כרובית קלויים עם צימוקים זהובים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צימוקים זהובים, צנוברים וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים צימוקים במים חמים בקערה קטנה; תנו לעמוד 5 דקות או עד שמנמן.
חותכים כרובית לפרחים בגודל שווה. לזרוק יחד פרחים, צנוברים, שמן זית, ותימין במחבת ג ' לי רול.
מורחים בשכבה אחת, ומתבלים במלח ופלפל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הקצוות של כרובית הם caramelized ואגוזים קלויים.
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה.
חמאת מיקרוגל עם שום בקערת זכוכית קטנה ב 30 שניות גבוהות. מערבבים בצימוקים ופירורי לחם. מטילים תערובת צימוקים עם תערובת כרובית במחבת ג ' לי-רול, ומפיצים תערובת בשכבה אחת.
מטגן 6 אינץ ' מחום 2 דקות או רק עד הזהב.