כרובית קלויה עם רוטב מורניי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה עם רוטב Mornay. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 107 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרובית, גבינת gruyère, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרובית עם רוטב מורני חדש, קרוק-מאדאם, רוטב מורניי (כריך חזיר וגבינה בגריל עם ביצה מטוגנת ורוטב מורניי), ו כרובית קרפים Mornay.
הוראות
מניחים כרובית על קרש חיתוך גדול, גבעול בסופו של דבר; לחתוך לאורכו לתוך 6 קרשים (בערך 1 אינץ ' עבה).
מניחים כרובית על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול. (יהיו לך חתכים ארוכים כמו גם פרחים.) כרובית ספריי עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד כרובית הוא רך משחימים, פונה לאחר 15 דקות.
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב ומלח, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב.
מניחים על אש נמוכה; לבשל עד עבה (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף גבינות, ערבוב עם מקצף עד גבינה נמסה רוטב מתעבה. תתחמם.
רסס רוטב גבינה על כרובית.
להאיר את הפיתוי עבור אכלנים בררנים למרות אלה florets קלוי פנטסטי בכוחות עצמם, אף אחד (במיוחד לא ילדים) לא יכול להתנגד להם כאשר טובל לתוך כמה כפות של רוטב Mornay פשוט. הגרסה שלי משתמשת חלב דל שומן וכמות מופחתת של גבינה כדי להפחית את הקלוריות.