קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

כריך ארוחת בוקר

כריך ארוחת בוקר
כריך ארוחת בוקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לך לחנות ותביא את ארוגולה, ביצים, עגבניה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת בוקר טורטה (כריך ארוחת בוקר מקסיקני עם ביצים, חזיר פריך, שעועית), כריך ארוחת הבוקר הטוב ביותר של BA, ו כריך ארוחת בוקר לאחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את נקניק טורקיה וארוגולה: במחבת קטנה שחוממה מראש, לבשל את קציצות נקניק הודו מעל חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הקציצות הן חום זהוב מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
נקניק הודונקניק הודו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את קציצות נקניק הודו מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף את ארוגולה לאותו מחבת יחד עם 1 כף מים. במהירות לנבול את ארוגולה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את שמן הזית במחבת ספוגית בינונית לא מחוממת מראש. לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה ערבוב ולהקציף יחד עם מזלג במשך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת ולתת לשבת במשך 15 שניות. באמצעות מרית גומי קטנה, בעדינות להזיז את הביצים סביב המחבת, גירוד מלמטה כל 7 שניות בערך. המשך לבשל את הביצים במשך 2 דקות יותר או עד שהם רק מבושלים (הם צריכים לנצנץ ולהיות רק להגדיר).
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הרכבה
4
מניחים קציצת נקניק הודו מבושלת על כל תחתית מאפין העליון עם ביצים מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק הודונקניק הודו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים את ארוגולה נבולה עגבניות פרוסות על הביצים העליון עם החצי השני של המאפין.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מגישים באופן מיידי.
7
הנוחות הבריאה של ארט סמית
8
Reprinted with permission from Art Smith ' s Healthy Comfort by Art Smith, © 2013 Harper One an imprint of Harper
9
Collins Publishers