כריך ברביקיו עוף
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריך ברביקיו עוף יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 666 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, רוטב חריף, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, עוף צ'דר מנגל, ו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור חזיר משך ורוטב קרוליינה: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מפזרים את התחת בוסטון עם התבלין Cajun, 1 כף מלח 1 כפית פלפל ולשים במחבת צלייה עמוקה.
מוסיף את הירקות חתוכים לקוביות ועלי דפנה, ולאחר מכן לכסות עם ציר עוף. לעטוף בניילון נצמד ולכסות בחוזקה בנייר כסף. צלי עד מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות.
הסר את החזיר מן המניה ולתת מגניב.
הסר את השומן מן המניה למדוד 1 כוס של המניה תערובת ירקות מבושלים.
תן מגניב מעט, ולאחר מכן לשים בבלנדר.
מוסיף את החרדל, רוטב חריף, בלסמי לבן, סוכר חום, כמון, פפריקה וקצת מלח ופלפל ופירה עד חלקה. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
לגרוס את החזיר עם שני מזלגות ולמדוד את 2 כוסות לכריכים.
שים את החזיר במחבת ולזרוק עם 1/2 כוס הרוטב. (שמור את הנותרים חזיר משך ורוטב לשימוש נוסף.) לחמם את התערובת על חום בינוני, ערבוב והשלכה, עד חם. מנמיכים את החום ולשמור חם.
מפזרים את העוף במלח ופלפל. במחבת גדולה על חום גבוה, להוסיף את השמן.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
כדי להרכיב את הכריכים: ערם את הלחמניות brioche התחתון עם העוף, חזיר רטוב וסלט כרוב, ולאחר מכן לסיים עם הלחמניות העליונות.