כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה
כריך הגבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו גבינה, חזה עוף, גבינת ג'ק עם פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו כריך עוף באפלו עם סלט גבינה כחולה, בופאלו צ'יקן בורגר עם גבינה כחולה מתובלת סלט סלרי, ו המבורגר עוף בגריל עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם החמאה.
מניחים את הגבינה הכחולה ואת הקרם הכבד במעבד מזון מצויד להב פלדה תהליך עד חלקה.
מורחים את הגבינה הכחולה מחית מעל החלק העליון של צד אחד של כל פרוסת לחם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את העוף והרוטב החם ומסדרים אותו על מחית הגבינה הכחולה על פרוסה אחת של הלחם.
מניחים את גבינת ג ' ק הפלפל על גבי העוף ומכסים אותו עם פרוסת הלחם השנייה, גבינת מחית כחולה למטה.
מחממים מחבת על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים את הכריך על המחבת ועל הגריל במשך כ 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד הלחם הוא חום זהוב הגבינה נמסה. תחתוך את הכריך ל-8 חתיכות קטנות.