כריך הודו עם פנים פתוחות עם Apple ו Havarti
כריך הודו פתוח עם אפל Havarti לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, ארוגולה, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. , שהוא מוצק. כריך הודו פתוח (GF), כריך הודו עם פנים פתוחות לחג ההודיה על לחם תירס., ו כריך הודו פתוח עם רוטב פטריות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור במצב בינוני.
מורחים כל פרוסת לחם עם 1 כפית מיונז וחרדל 1 כפית.
שכבה כל פרוסה עם ארוגולה 1/4 כוס, פרוסת בצל 1, 3 אונקיות טורקיה, 4 פרוסות תפוח, ו 2 כפות גבינה.
מניחים כריכים על תבנית אפייה; לצלות 4 דקות או עד גבינה הוא מבעבע.
הסר מהחום; מפזרים פלפל, אם תרצה.