כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך דקר מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 432 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כריך דקר בגריל עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, ו דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר ירוק-עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין דקר, לשלב קמח תירס, מלח ופלפל אדום בצלחת רדודה, ערבוב היטב עם מזלג.
לטבול כל פילה בחלב; לדלות בתערובת קמח תירס.
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד הדג נעשה, מפנה פעם אחת.
כדי להכין רוטב טרטר, לשלב מיונז ו 5 המרכיבים הבאים (מיונז דרך ווסטרשייר), ערבוב עם מקציף.
מורחים על 2 כפות רוטב טרטר על הצדדים לחתוך של כל לחמניה; מניחים פילה דג אחד על החצי התחתון של כל לחמניה. פילה העליון עם חצאי לחמניה הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.