כריך מועדון קיסר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל כריך קיסר מועדון. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1033 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיונז, מלח כשר, חזה עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב שמנת קיסר + כריך מועדון BLT קיסר, עוף קיסר מועדון סלט פאי, ו מתובל & פריך עוף קיסר מועדון, כאשר אני רוצה האוכל המהיר שלי האט קצת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את חזה העוף על צד עור מחבת סדין למעלה. לשפשף את העוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, עד מבושל דרך. להתקרר מעט, להשליך את העור והעצמות, לחתוך את הבשר עבה. תניח בצד.
בינתיים, מניחים את הפנצ ' טה על מחבת סדין אחרת בשכבה אחת. צלוי במשך 10 עד 15 דקות, עד פריך. מניחים בצד כדי לנקז על מגבות נייר.
מניחים את השום והפטרוזיליה בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב פלדה ולעבד עד טחון.
מוסיפים את רסק האנשובי, חרדל, מיץ לימון ומיונז ומעבדים שוב כדי להפוך את ההלבשה חלקה. (מקררים את רוטב קיסר אם לא משתמשים בו באופן מיידי.)
חותכים את ciabatta במחצית אופקית ולהפריד את החלק העליון מלמטה. טוסט הלחם בתנור, בצד לחתוך למעלה, במשך 5 עד 7 דקות; מגניב מעט.
מורחים את הצדדים לחתוך של כל חתיכה עם רוטב קיסר.
מניחים חצי ארוגולה על חתיכת הלחם התחתונה ולאחר מכן שכבה על מנת: עגבניות מיובשות, פרמזן מגולח, פנקטה פריך, ועוף פרוס.
מפזרים מלח ופלפל ומסיימים בשכבה נוספת של ארוגולה.
מניחים את החלק העליון של ג ' בטה למעלה וחותכים בשלישים לרוחב.