כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה
כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1643 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 130 גרם של שומן למנה. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, קובץ גמבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון, סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב, ו סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
סלמון העונה עם פירות ים תיבול Cajun. במחבת סאוט בינונית, סלמון לטגן בחמאה על חום בינוני גבוה, צד שומן למטה, עד חום זהוב. באמצעות מרית מתכת להפוך סלמון מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מעבירים סלמון על צלחת לרחוש או מגש גיליון קטן ומניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות.
Slice ciabatta roll lengthwise and place under broiler until lightly golden.
מורחים גבינת עיזים ומיונז לימון על גליל. מסדרים סלמון, חסה, עגבניות ובצל על גליל.
בקערה בינונית, מערבבים פלפל קאיין, מלח כשר, פפריקה, פלפל שחור, שום, אבקת בצל, קובץ גמביה ותבלינים סרטנים.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת עיזים, מיונז, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.