כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה
כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1643 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 130 גרם של שומן למנה. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, קובץ גמבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון, סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב, ו סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
סלמון העונה עם פירות ים תיבול Cajun. במחבת סאוט בינונית, סלמון לטגן בחמאה על חום בינוני גבוה, צד שומן למטה, עד חום זהוב. באמצעות מרית מתכת להפוך סלמון מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
מאכלי ים
חמאה
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
3
מעבירים סלמון על צלחת לרחוש או מגש גיליון קטן ומניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
Slice ciabatta roll lengthwise and place under broiler until lightly golden.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabatta
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מורחים גבינת עיזים ומיונז לימון על גליל. מסדרים סלמון, חסה, עגבניות ובצל על גליל.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.