קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות59
מגזין

כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה

כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה
כריך סלמון Cajun עם גבינת עיזים ומיונז לימון על ג'בטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1643 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 130 גרם של שומן למנה. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, קובץ גמבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריך סלמון קייג'ון עם גבינת עיזים ומיונז לימון, סנדוויץ ' צנון עם ממרח גבינת עיזים עם לימון-עשב, ו סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
סלמון העונה עם פירות ים תיבול Cajun. במחבת סאוט בינונית, סלמון לטגן בחמאה על חום בינוני גבוה, צד שומן למטה, עד חום זהוב. באמצעות מרית מתכת להפוך סלמון מעל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
מאכלי יםמאכלי ים
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
3
מעבירים סלמון על צלחת לרחוש או מגש גיליון קטן ומניחים בתנור במשך 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
Slice ciabatta roll lengthwise and place under broiler until lightly golden.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מורחים גבינת עיזים ומיונז לימון על גליל. מסדרים סלמון, חסה, עגבניות ובצל על גליל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מיונזמיונז
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
בצלבצל
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
לימוןלימון
גלולגלול
7
בקערה בינונית, מערבבים פלפל קאיין, מלח כשר, פפריקה, פלפל שחור, שום, אבקת בצל, קובץ גמביה ותבלינים סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת בצלאבקת בצל
מלח כשרמלח כשר
אבקת קבציםאבקת קבצים
פפריקהפפריקה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בקערה בינונית, מערבבים גבינת עיזים, מיונז, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
פטרוזיליהפטרוזיליה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.