כריך סלמי חריף עם טפנד זיתים וגבינת עזים
כריך סלמי חריף עם ממרח זיתים וגבינת עזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1345 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ מ 1 לימון, סלמי genoa, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עגבניות ירושה, טפנד זיתים, כריך גבינת עיזים (+חוף לימנטור), קרוסטיני גבינת עיזים עם ממרח זיתים, ו טפנד זיתים וקרוסטיני גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים זיתים, שום, פטרוזיליה, פתיתי פלפל, צלפים, חומץ, מיץ לימון ושמן זית במעבד מזון ודופק עד שהכל משולב היטב וקצוץ בסדר, 8 עד 10 פולסים קצרים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור טחון טרי.
כדי להכין את הסנדוויצ 'ים, לפצל כל אחד לחמניות פוקצ' ה לשניים.
מורחים על 1 כף טפנד על החלק העליון והתחתון של לחמניות פוקצ ' ה.
מניחים פלפל אדום קלוי על כל אחד מחצאי הסנדוויצ ' ים, ואחריו שכבה של סלמי, ושכבה של ארוגולה. מחלקים את גבינת העז באופן שווה בין הסנדוויצ ' ים. למעלה עם השאר טפנד מכוסה פוקצ ' ה ומגישים מיד.