כריך עגבניות, מוצרלה ובזיליקום פתוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו כריך עגבניות, מוצרלן ובזיליקום. מתכון זה מכין 12 מנות עם 779 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלח ופלפל כשרים, מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כריך חצילים בגריל פתוח עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריך עגבניות וגבינה מומסת עם פנים פתוחות, ו כריך שוויצרי, חזיר ועגבניות בגריל פתוח.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ליבה את העגבניות ופורסים כל עגבנייה וכל כדור מוצרלה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את כיכרות הג ' בטה הפרוסות על משטח עבודה, ומורחים כל חצי בצורה אחידה עם 1/8 כוס פסטו.
מניחים 4 פרוסות עגבנייה ו -3 פרוסות מוצרלה זו לצד זו על גבי כל חצי כיכר ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים 4 עלי בזיליקום על גבי כל כריך.
פורסים כל חצי כיכר לרוחב ל -4 מנות הגשה, מוודאים שלכל חתיכה יש פרוסת עגבנייה, מוצרלה ועלה בזיליקום.