כריך עוף וזוביו הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1340 קלוריות, 83 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שאלוט, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 90 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: כריך עוף וזוביו, עוף וזוב, ו עוף וזוב.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לעוף: חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.הניחו רשת בתוך תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל. מחפר בקמח ומנער כל עודף. מטגנים את העוף בשמן עד להזהבה, 5 עד 6 דקות בצד. מניחים בצד על תבנית האפייה המוכנה. שמור על חום בתנור. פורסים את העוף לשניים לפני הרכבת הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מוסיפים את השמן לאותה מחבת מן העוף ומטגנים את התבלינים האיטלקיים, פלפל אדום כתוש, שום ושאלוט עד ריחני, בערך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. מתפיחים עם היין הלבן ומביאים לרתיחה עד שריח האלכוהול פוחת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
שאלוט, מגורר או טחון
אלכוהול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את ציר העוף ומיץ הלימון ומביאים שוב לרתיחה, כ -10 דקות עד שהטעם מתעצם. להתחמם עבור כריך לבנות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 שאלוט, מגורר או טחון
1
מחממים מחצית מהשמן במחבת עם תחתית כבדה ומקפיצים את הפטריות ללא צפיפות או יצירת שכבות. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. תן לפטריות אחת לערבב ולתת להתקרמל. ברגע שצד אחד חום זהוב, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פעם אחת ומניחים לבשל עד שכל הצדדים רכים אך זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים לצלחת. לאותה מחבת מוסיפים את יתרת השמן והאפונה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם חמים אך עדיין בהירים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים עם הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
לבניית הכריך: על חתיכה טרייה ונחמדה של גליל צרפתי מפוצל אך צירים, הניחו שפריץ של מאיו טוב, 2 פרוסות פרובולון, 2 טריזי תפוחי אדמה קלויים, 1 חזה עוף, מעט פטריות ואפונה ועליהם ג ' יארדיניירה חמה. קח את הכריך כולו או לטבול ג ' וס עוף חם או מצקת על. החזק ביד אחת או שתיים ונושך חזק.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החם
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
גליל צרפתי
פרובולון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מרכיבים וכיוונים
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס. זורקים את טריזי תפוחי האדמה עם שמן הזית, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים עד להזהבה מכל צד, מדפדפים באמצע הדרך, כ -12 דקות לכל צד. כששני הצדדים זהובים וניתן לנקב את תפוחי האדמה בקלות בעזרת מזלג, הטטרים נעשים.