כריך עוף מטוגן עם צדפות.
כריך צדפות מטוגנות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם חלב חמאה, שמן צמחי, חסה רומיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו כריך עוף מטוגן עם צדפות., ביצה מטוגנת וכריך צדפות, ו ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מטגן עמוק ומדחום מטגן עמוק
מערבבים את המיונז, gherkins, צלפים, גרידת לימון ומיץ לימון ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד הצורך. הרוטב הוא הטוב ביותר כאשר נעשה יום לפני השימוש.
מערבבים את חלב החמאה ורוטב צ ' ילי ומערבבים היטב. משרים את הצדפות המקופלות בתערובת ומקררים, בין לילה אם אתה יכול.
מחממים את שמן הירקות ל 350 מעלות F.
יוצקים את הקמח על צלחת. בעדינות להסיר את הצדפות אחד אחד מן החמאה, להיזהר לא לקרוע אותם, ולהניח אותם במהירות בקמח. החמאה העודפת תעזור לחתיכות הפריכות הטעימות אז אל תדאגו לעשות בלגן. מכסים את הצדפות לחלוטין בקמח, באמצעות ידיים נקיות, ולחץ אותן בעדינות כדי לוודא שהן מצופות לחלוטין.
הסר מהקמח, מנער את העודף, ומניח אותם בטיגון. מבשלים עד להשחמה יפה, רק בעבר זהב (לחשוב על העוף המטוגן האהוב עליך).
בעוד הצדפות מתבשלות, טוסט הקרביים של הלחמניות ולהניח בצד.
מעבירים את הצדפות לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, ומתבלים עם המלח.
מורחים את רוטב הטרטר משני צדי הלחמניות.
מניחים את הצדפות על החלק התחתון ואז למעלה עם רומיין מגורר. סגור אותם, להפשיל שרוולים, לפצח לחלוט האהוב עליך ולחפור!