כריך עוף צרוב במחבת עם איולי שום קלוי
כריך עוף צרוב במחבת עם איולי שום קלוי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבנייה, עלי חסה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה טוב. נסו סטייק צרוב עם שום קלוי איולי, כרוב ניצני שום מטוגן במחבת איטלקית, ו שעועית ירוקה קלויה עם איולי שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). מעיל כל ראש עם ספריי בישול; לעטוף בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; בואו מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לחתוך בזהירות או לחתוך 1 קצה של כל ציפורן. לסחוט ציפורן מעל קערה קטנה כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מפזרים גבינת פרמזן על עיסת שום; מחית עם מזלג עד מעורבב. מערבבים במיונז עד מעורבב. מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק לחוץ על פני השטח של איולי; צמרמורת.
מניחים חזה עוף בין 2 גיליונות של פלסטיק כבד לעטוף או נייר שעווה; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או סיכה מתגלגלת (אם חזה עוף הם גדולים מאוד, לחתוך לשניים, לרוחב).
מפזרים מלח ופלפל מעל צד אחד של כל חזה עוף.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. חזה עוף מעיל עם ספריי בישול.
להוסיף חזה עוף, מתובל בצד למטה; לבשל 2 דקות בכל צד או עד שנעשה.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. מעיל לחתוך צדדים של לחמניות עם ספריי בישול; מקום במחבת,לחתוך צדדים למטה, ומבשלים עד קלוי קלוי.
מורחים 1 כף שום איולי על הצדדים קלויים של כל לחמניה. מחלקים עוף באופן שווה בין החצאים התחתונים של לחמניות; העליון עם חסה, עגבניות, חצאים העליון של לחמניות.