כריך פטריות בגריל עם מאיו הדרים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, כריך פטריות בגריל עם מאיו הדרים עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 1592 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם מיונז, לחמניות לחם מחמצת, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 89%. מתכונים דומים: כריך טונה בגריל עם מאיו לימון-צ'ילי לשניים, כריך טונה בגריל עם מאיו לימון-צ'ילי, ו כריך עוף בגריל מרוקאי עם טפנד לימון משומר וחריסה מאיו.
הוראות
מקציפים יחד שמן זית, חומץ בלסמי ושום עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מעל כובעי פטריות בשקית הניתנת לסגירה חוזרת לציפוי, ואז אוטמים ומניחים למרינדה למשך 30 דקות. מערבבים יחד מיונז ומיץ תפוזים, ומניחים בצד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
מוציאים מכסי פטריות מהמרינדה ומנערים עודפים.
הניחו כל כובע פטריות הפוך על פיסת נייר כסף מרובעת.
מניחים פלפלים קלויים מעל, ואוטמים. מבשלים על גריל שחומם מראש עד שהוא רך, כ -15 דקות, הופכים מדי פעם. כשהפטריות כמעט נגמרות, חותכים את גלילי המחמצת וצולים עד להזהבה בצדדים החתוכים.
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ את הצדדים לחתוך של לחמניות עם מיונז כתום, שכבת עם פטריות, פלפל קלוי, גבינת גאודה, ואת הירקות המעורבים.