קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ'יני

כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ'יני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אופר, אז תן כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ' יני לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. אם יש לך פרושוטו, חומץ בלסמי, סלמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: כריך סופרסאטה על ג'בטה עם ממרח פלפל אדום קלוי, כריך פיקניק לחוץ, ו כריך פיקניק לחוץ.

הוראות

1
מערבבים את המיונז, הפלפלים האדומים הקלויים, מיץ הלימון, הפפרונצ ' יני והשום בקערת ערבוב קטנה ומקציפים עד לאיחוד. מתבלים את הממרח במלח ופלפל ומניחים בצד. לכריך: גורפים את מרכז כל חצי לחם ויוצרים חלל חלול לכל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מורחים את גבינת העיזים העשבית משני צידי הלחם ואז מוסיפים את הפלפל האדום הקלוי וממרח הפפרונצ ' יני. בחצי התחתון של הלחם מניחים את פרוסות הפרושוטו, הסלמי ומעליהם הארטישוקים. מעליו את הארוגולה, מזלפים חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מניחים מעל את המחצית העליונה של הלחם ועוטפים היטב בניילון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מניחים את הכריך על תבנית עם נייר אפייה ומעליו נייר אפייה נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מניחים תבנית כבדה (כמו ברזל יצוק) על תבנית האפייה העליונה ושומרים במקרר, לפחות 4 שעות ועד לילה כדי לאפשר לטעמים להתחתן יחד. (אם אינך יכול להכניס 2 מגשי גיליונות למקרר שלך, פשוט השתמש במחבת הכבדה ביותר שיש לך.) כדי להגיש, פרקו את הכריך וחתכו ל-8 עד 10 מנות בודדות.;
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר