כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ'יני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אופר, אז תן כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ' יני לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. אם יש לך פרושוטו, חומץ בלסמי, סלמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: כריך סופרסאטה על ג'בטה עם ממרח פלפל אדום קלוי, כריך פיקניק לחוץ, ו כריך פיקניק לחוץ.
הוראות
מערבבים את המיונז, הפלפלים האדומים הקלויים, מיץ הלימון, הפפרונצ ' יני והשום בקערת ערבוב קטנה ומקציפים עד לאיחוד. מתבלים את הממרח במלח ופלפל ומניחים בצד. לכריך: גורפים את מרכז כל חצי לחם ויוצרים חלל חלול לכל המרכיבים.
מורחים את גבינת העיזים העשבית משני צידי הלחם ואז מוסיפים את הפלפל האדום הקלוי וממרח הפפרונצ ' יני. בחצי התחתון של הלחם מניחים את פרוסות הפרושוטו, הסלמי ומעליהם הארטישוקים. מעליו את הארוגולה, מזלפים חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים מעל את המחצית העליונה של הלחם ועוטפים היטב בניילון.
מניחים את הכריך על תבנית עם נייר אפייה ומעליו נייר אפייה נוסף.
מניחים תבנית כבדה (כמו ברזל יצוק) על תבנית האפייה העליונה ושומרים במקרר, לפחות 4 שעות ועד לילה כדי לאפשר לטעמים להתחתן יחד. (אם אינך יכול להכניס 2 מגשי גיליונות למקרר שלך, פשוט השתמש במחבת הכבדה ביותר שיש לך.) כדי להגיש, פרקו את הכריך וחתכו ל-8 עד 10 מנות בודדות.;
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר