כריך פנקייק עם נקניק וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק גבינה פנקייק כריכים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. אם יש לכם חמאה, ביצים, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: כריך פנקייק עם נקניק וגבינה, פנקייק דולר כסף וכריכי נקניק, ו פנקייק ארוחת בוקר כריכים.
הוראות
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני או 375°f. גריז מחבת עם שמן צמחי במידת הצורך (או תרסיס עם ספריי בישול לפני חימום).
בקערה קטנה, מערבבים ביסקוויק לערבב, 1/2 כוס חלב, 1 של הביצים ואת סירופ עם כפית עד מעורבב. עבור כל פנקייק, יוצקים 2 כפות בלילה על מחבת חמה (לעשות 8 פנקייק סך הכל). מבשלים עד הקצוות יבשים. הפעל; לבשל צדדים אחרים עד הזהב.
בינתיים, מחממים קציצות נקניק כפי שהורה על החבילה. בקערה קטנה, לנצח הנותרים 2 ביצים 1 כף חלב. במחבת nonstick 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים ביצים; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שנקבע.
לכל כריך, מניחים 1 קציצת נקניק על 1 פנקייק; למעלה עם רבע מהביצים, 1 פרוסת גבינה ועוד פנקייק.