כריך קציצה בגריל
כריך קציצה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 98 גרם של שומן, וסך הכל 1365 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי פלפל, גבינת פרובולונה, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך קציצה בגריל, כריך קציצה בגריל, ו כריך קציצה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הבשר, ריקוטה, פרמזן, פירורי לחם, ביצים, פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל אדומים, ו 2 כפית מלח.
מערבבים בעדינות רק עד בשילוב; אתה לא רוצה overwork הבשר. טופס את התערובת לתוך 12 כדורי בשר על הגודל של כדורי גולף, לשים אותם על תבנית אפייה משומנת קלות כמו שאתה עובד. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
לבנות אש חמה בגריל פחם או מחממים מראש גריל גז גבוה. באמצעות מברשת גריל, לגרד את מתלה גריל מחומם נקי. לשפשף את המדף עם שמן. סדר את כדורי הבשר על מתלה הגריל ללא צפיפות. באמצעות מלקחיים, גריל עד השחמה שווה על כל הצדדים מבושל בינוני, 8-10 דקות בסך הכל, בהתאם לטמפרטורת הגריל. להעביר כל כדורי בשר לאזור קריר יותר של הגריל אם הם מאיימים overbrown.
העברה למגש או תבנית אפייה נקייה כפי שהם סיימו.
תן לנוח 5 דקות בזמן שאתה להרכיב את הכריכים.
חותכים את בגט לרוחב לרביעיות ולפצל כל חתיכה אופקית.
להניח את החתיכות, לחתוך בצד למטה, על הגריל. טוסט עד חום זהוב, כ -3 דקות.
להניח את פרוסות פרובולון על חצי חתיכות באגט.
מניחים 3 כדורי בשר על גבי פרוסות בגט מצופה גבינה.
מקשטים עם הפסטו ומגישים מיד.
מתוך זה הוא ספר בישול: מתכונים לחיים אמיתיים על ידי מקס זוסמן ואלי זוסמן. צילום אלכס פארנום. מתכונים וטקסט © Copyright 2012 Eli Sussman And Max Sussman; תמונות ואיורים © Copyright 2012 Weldon Owen, Inc. פורסם על ידי Olive Press.