קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

כריך קרוק מאדאם

כריך קרוק מאדאם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל כריך קרוק מאדאם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1371 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך עלה דפנה, חלב, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קרוק-מאדאם, רוטב מורניי (כריך חזיר וגבינה בגריל עם ביצה מטוגנת ורוטב מורניי), קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
הפוך את רוטב בשמל: בסיר קטן, להמיס חמאה 1 אונקיה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שאתה מריח את קמח וחמאה בישול, 2 עד 3 דקות. אל תאפשר לו חום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים את החלב ואת עלה דפנה ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד התערובת מתעבה כמו מרק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חלבחלב
מרקמרק
5
הסר את עלה המפרץ ומערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פרמזןפרמזן
6
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מסדרים 4 פרוסות לחם על משטח שטוח. למעלה כל אחד עם 2 עד 3 פרוסות של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חםחם
8
מערבבים יחד מחצית גבינת Gruyere ורוטב בשמל. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
תיבולתיבול
רוטברוטב
9
מורחים קצת מהרוטב על גבי החזיר ומעלים כל אחד עם פרוסת לחם אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
לחםלחם
חםחם
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה, וכאשר חם, מוסיפים חצי מהחמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הוסף 2 של הכריכים וחום בצד אחד, 2 דקות. הפעל בצד השני וחום 2 דקות יותר.
12
מעבירים לתבנית אפייה וחוזרים עם שאר החמאה והכריכים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מורחים את שאר בשמל על גבי הכריכים העליון עם החצי השני של גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
מורחיםמורחים
14
נגב כל פירורים ממחבת ברזל יצוק לרסס עם תרסיס nonstick. לפצח 4 ביצים למחבת, משאיר מקום קטן בין כל אחד. (לחלופין, מטגנים 2 בכל פעם). בעוד הביצים מטוגנות, מניחים את הסנדוויצ ' ים תחת המטגן ואת המטגן עד העליון הופך חום זהוב, 1 עד 2 דקות. מתבלים את הביצים במלח וממלאים כל כריך עם ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
15
מגישים באופן מיידי.