כריך קרוק מאדאם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל כריך קרוק מאדאם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1371 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך עלה דפנה, חלב, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קרוק-מאדאם, רוטב מורניי (כריך חזיר וגבינה בגריל עם ביצה מטוגנת ורוטב מורניי), קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את רוטב בשמל: בסיר קטן, להמיס חמאה 1 אונקיה על חום בינוני.
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שאתה מריח את קמח וחמאה בישול, 2 עד 3 דקות. אל תאפשר לו חום.
מוסיפים את החלב ואת עלה דפנה ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד התערובת מתעבה כמו מרק, 10 עד 12 דקות.
הסר את עלה המפרץ ומערבבים בפרמזן.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
מסדרים 4 פרוסות לחם על משטח שטוח. למעלה כל אחד עם 2 עד 3 פרוסות של בשר חזיר.
מערבבים יחד מחצית גבינת Gruyere ורוטב בשמל. טעם לתיבול.
מורחים קצת מהרוטב על גבי החזיר ומעלים כל אחד עם פרוסת לחם אחרת.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה, וכאשר חם, מוסיפים חצי מהחמאה הנותרת.
הוסף 2 של הכריכים וחום בצד אחד, 2 דקות. הפעל בצד השני וחום 2 דקות יותר.
מעבירים לתבנית אפייה וחוזרים עם שאר החמאה והכריכים.
מורחים את שאר בשמל על גבי הכריכים העליון עם החצי השני של גבינת Gruyere.
נגב כל פירורים ממחבת ברזל יצוק לרסס עם תרסיס nonstick. לפצח 4 ביצים למחבת, משאיר מקום קטן בין כל אחד. (לחלופין, מטגנים 2 בכל פעם). בעוד הביצים מטוגנות, מניחים את הסנדוויצ ' ים תחת המטגן ואת המטגן עד העליון הופך חום זהוב, 1 עד 2 דקות. מתבלים את הביצים במלח וממלאים כל כריך עם ביצה מטוגנת.