כריכי אמנון מושחרים עם מיונז כוסברה-ליים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. אם יש לכם פילה אמנון, מלח ופלפל, פלפל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים, עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים, ו מיונז כוסברה-ליים.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בצלחת רדודה, לשלב את הפפריקה, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, מלח, ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
3
יוצקים את החמאה נמסה בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
טובלים את פילה הדגים בחמאה המומסת, ואז מעיל עם תערובת תיבול. מבשלים את הדגים מוכנים, בקבוצות במידת הצורך, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
מורחים את מיונז הכוסברה-ליים באופן שווה על לחמניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מניחים את הדגים המושחרים על החצי התחתון של הלחמנייה, למעלה עם סלסה מנגו, ומכסים עם החצי העליון של הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנות
7
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, משליכים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.