כריכי אצבע הודו
כריכי אצבע הודו דורש מסביב 58 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 58 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עירית, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי אצבע, כריכי אצבע לובסטר קטנים, ו כריכי אצבע מפחידים (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך טורקיה במעבד מזון עד קצוץ.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה ו 3 מרכיבים הבאים; תהליך עד כמעט חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
להעביר טורקיה להפיץ לקערה בינונית. מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה, 3 כפות עירית, ומלח.
חותכים את הקרום מלחם, באמצעות משונן או סכין חשמלית.
מורחים על 1/4 כוס טורקיה להפיץ על 8 פרוסות לחם. למעלה עם הנותרים 8 פרוסות לחם; לחיצה קלה לדבוק.
חותכים כל כריך ל 4 אצבעות, באמצעות סכין משונן או סכין חשמלית.
כדי לקשט, לקשור כל צ ' ייב סביב כל כריך אצבע, קשר; או להפיץ צדדים לחתוך של כריכים עם חמאה מרוכך 1/4 כוס, ולטבול קלות לתוך 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה. לארגן על מגש הגשה.
הערה: אתה יכול לעשות כריכים עד 1 יום קדימה. פשוט להניח מגבת נייר לחה על כריכים לפני כיסוי עם לעטוף פלסטיק. לאחסן במקרר.