מתלה צלוי של כבש עם אורז זעפרן
אם יש לך מלח כשר, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתלה זעפרן בגריל של כבש, מתלה טלה בגריל, ו מתלה טלה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 5 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורז הבא 3 מרכיבים (דרך עלה דפנה); להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות. להשליך עלה דפנה. תתחמם.
שלב מלח הבא 6 מרכיבים (באמצעות פלפל).
מברשת כבש עם שמן, לשפשף עם תערובת מלח.
מניחים כבש על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 10 דקות, מפנה פעם או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) כדי 160 (בינוני).
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך לתוך צלעות.
הערה יין: כבש פיקנטי Lambeven כמוזה הוא אחד הבשר הגמיש ביותר כשמדובר יין. זה הולך עם כמעט כל varietal אדום גדול. עם זאת, כאשר ספייס משחק תפקיד מפתח, כפי שהיא עושה כאן, אני אוהב לבחור אדום עבה, עשיר, חריף כי שניהם לשקף את spiciness של המנה ולפעול כרקע רך, עבה. שיראז אוסטרלי הוא מושלם. ומכיוון שמדובר בבשר מיוחד ויקר למדי, בחרתי ביין הראוי לו: Penfolds St. Henri 2003 מדרום אוסטרליה, $ Karen MacNeil