כריכי בייקון, אפרסק וארוגולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו כריכי בייקון, אפרסק וארוגולה. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ואספו לחם רב דגנים, אפרסקים, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי בייקון וביצה עם בצל מקורמל וארוגולה, כריכי עגבניות, ארוגולה ובייקון ירושה, ו כריכי בשר בקר, בייקון וארוגולה עם חרדל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, הופכים כמה פעמים עד שהם פריכים, בערך 8 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז, ואז חותכים כל פרוסה לשניים. בזמן שהבייקון מתבשל, דופקים את הבזיליקום, שמן הזית, מיץ הלימון, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון מיני (או קוצצים דק את הבזיליקום ומקציפים עם שאר המרכיבים) עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את המיונז ואת הדופק עד רק בשילוב. צולים את הלחם ומורחים בצורה אחידה עם מיונז הבזיליקום. מחלקים את האפרסקים, הבייקון והארוגולה בין מחצית מפרוסות הלחם; למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.